Faghandlens foretrukne samarbejdspartner

Greemex ApS henvender sig målrettet til den professionelle faghandel med et stærkt kvalitetssortiment af potteplanter. Det betyder, at vi lægger vægt på at kunne levere netop de farver, størrelser, udviklingsstadier og koncepter, der passer til din butik og gør den spændende for dine kunder.

 

Tæt samarbejde er opskriften på succes

For os er et tæt samarbejde mellem gartner, Greemex og kunde opskriften på succes. Derfor lægger vi vægt på positiv og personlig kontakt. Gartneribesøg, messedeltagelse og inspirationsrejser er vigtige aktiviteter, der sikrer fortsat udvikling. Greemex A/S er organiseret i et velfungerende team med stor brancheerfaring. Derfor ringer du aldrig til den forkerte, når du ringer til Greemex ApS.

 

Køb ind, når du vil

På www.greemex.dk finder du vores webshop NetPlant. Her præsenterer vi et bredt sortiment af årstidens planter. Bliv inspireret og køb dine planter hos Greemex ApS, Netplant har åbent, døgnet rundt, så du kan handle når passer i din dagsplan. Planter som bestilles inden kl. 10, leveres friske fra gartner næste dag.

LOG PÅ NETPLANT

img